Over ons

Liefhebbers van verse visgerechten zijn hier aan het juiste adres. Het restaurant en clubhuis van WSV Sint-Annaland is gelegen in de jachthaven van Sint-Annaland op het eiland Tholen.

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Vertel het ons, wij houden daar rekening mee! Vanaf de meeste tafeltjes heeft u een fantastisch uitzicht op het Zeeuwse water kijkt uit over de Krabbekreek, een zijarm van de Oosterschelde. Ideale omstandigheid om lekker Oosterschelde Kreeft/vis te eten.
Tegenover Clubhuis Buutengaets de zandplaten van de Krabbenkreek,die bij laag water droog vallen. Zeilers leggen daar hun boot aan de gele boeien die midden in het water liggen om met een sloepje naar de platen te roeien.

Buutengaets Zon, wind en zilte lucht; de buitenlucht maakt hongerig, en die kunt u ook na het varen stillen op het mooie terras aan het water, tijdens de zomermaanden.
Clubhuis De Buutengaets….. ook officiele trouwlocatie van de Gemeente Tholen.

Ook hebben we verrassende vleesgerechten op de kaart staan, en een digistievenkaart met veel verleidelijke desserts. De kaart wisselt per seizoen, maar ook buiten de kaart is er een 3 gangen Buutengaets menu aanwezig. Onze wijnkaart laat een scala aan wijnen zien, wellicht is er wel een passende wijn voor u bij. Elke maand hebben we witte en rode wijn van de maand, ook per glas.

[huge_it_gallery id=”2″]

De menukaart laat een keur aan verse producten zien en deze producten zijn bereid met verse ingrediënten. Bekend is: Oosterschelde Kreeft, Oosterschelde Paling, Zeeuwse Mosselen, Tarbot, Griet, Zeetong, Zeebaars en de grote gamba’s niet te vergeten.

Is er even geen plek …..drink een heerlijk drankje aan bar!

En niet te vergeten: wij staan reeds een paar jaar in de Michelingids.
IMG_0018

 

Call Now Button